Schadeherstel met extra zorg
Is uw auto niet meer in topvorm?

PLUS AUTOSCHADE is dé autoschadespecialist voor midden-Nederland. Al meer dan 35 jaar specialist in herstellen van schade aan alle merken personenauto's en bestelwagens.

Autoschade? Wij helpen u verder

Eén telefoontje is genoeg.
Wanneer u contact met ons opneemt in verband met de schade aan uw auto, dan neemt één van onze receptiemedewerkers een aantal zaken met u door.
U kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen als bij ons langskomen. Het enige dat wij nodig hebben voor de intake zijn de groene kaart en het kentekenbewijs (deel I & II) van uw auto. Indien u gebruik wilt maken van vervangend vervoer, dan dient u ook uw rijbewijs mee te nemen.

Middels één telefoontje of bezoek aan ons bedrijf, is de reparatie van uw auto geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is er voor te zorgen dat het Europees Schade – Formulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon terecht komt. Indien u problemen heeft met het invullen van dit formulier, dan helpen wij u graag.

Wat u moet weten:

  • Voorzorg: Zorg ervoor dat u altijd een Europees Schadeformulier in uw auto heeft liggen.
  • Tip: vul van tevoren thuis uw eigen gegevens in, zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, verzekeringsmaatschappij en polisnummer. (mocht u onverhoopt een aanrijding krijgen, dan hoeft u niet meer tussen uw papieren te zoeken naar de juiste gegevens).
  • Vul op de plaats van het ongeval het de voorzijde van het Schadeformulier in en leg samen met de tegenpartij de feiten zo volledig mogelijk vast op het schadeformulier. Gebruik ook de middenstrook om de situaties aan te geven. Maak een schets van de situatie in het daarvoor bestemde gedeelte (Doe dit altijd. Uw schets wordt echt niet beoordeeld op uw teken kwaliteiten!).
  • Tot slot moet u beiden niet vergeten om het formulier te ondertekenen.
  • Zodra u thuis bent, kunt u in alle rust de achterzijde van het formulier invullen en nog details toevoegen m.b.t. de omstandigheden en de aansprakelijkheid.
  • Alle Europese Schade Formulieren zijn qua inhoud hetzelfde. Dat is handig om te weten voor het geval u in een ander Europees land een aanrijding krijgt. De tegenpartij zal ongetwijfeld een schadeformulier in een andere taal hebben. Aangezien u samen één formulier dient in te vullen kunt u uw eigen (Nederlandse) formulier zondermeer naast dat formulier van de tegenpartij leggen. U heeft dan geen kennis van de vreemde taal of een woordenboek nodig om het formulier in te vullen.
  • Tip: Veel mensen beschikken tegenwoordig over een mobiele telefoon. Indien nodig kunt u vragen of u er gebruik van kunt maken.