Schadeherstel met extra zorg
Is uw auto niet meer in topvorm?

PLUS AUTOSCHADE is dé autoschadespecialist voor midden-Nederland. Al meer dan 35 jaar specialist in herstellen van schade aan alle merken personenauto's en bestelwagens.

Uitrusting en werkwijze

Moderne Calculatie en Taxatie technieken
Plus Autoschade maakt gebruik van de modernste middelen en technieken om de schade aan uw auto te herstellen. Wij beschikken over een geautomatiseerd calculatie en communicatiesysteem (o.a. Audatex / Auda-image) waarmee wij uw schade binnen enkele minuten in behandeling kunnen nemen. Bij het vaststellen van de schade maken wij digitale beeldopnames van de schade. Deze beeldopnamen kunnen wij middels een computerverbinding naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Zo kan in zeer korte tijd de schade en de hoogte van het schadebedrag worden vastgesteld en kunnen wij direct aan de slag met het herstellen van uw auto.
Door het vertrouwen dat de verzekeringsmaatschappijen in ons stellen, mogen wij in de meeste gevallen al met de reparatie beginnen nog vóórdat de schadeexpert de schade aan uw auto heeft getaxeerd.
 
Wij maken digitale beeldopnames van de schade…     
Bij het vaststellen van de schade maken wij digitale beeldopnames van de schade.
Deze Beeldopnamen kunnen wij middels een computerverbinding naar uw verzekeringsmaatschappij versturen.
 
Uitdeuken zonder spuiten
Dit is een techniek waarmee schades sneller kunnen worden hersteld terwijl er slecnts een beperkt aantal onderdelen wordt gedemonteerd en spuiten overbodig wordt. Met name bij zeer kleine schades kan dit een zeer grote kosten en tijdbesparing opleveren.
Bij deukjes die voor deze reparatiemethode in aanmerking komen kunt u denken aan deukjes als gevolg van hagel of kleine parkeerdeukjes die ontstaan zijn doordat het portier van een andere auto die van u heeft geraakt. Voorwaarde voor deze reparatiemethode is dat het deukje niet groter mag zijn dan een gulden. De lak moet natuurlijk onbeschadigd zijn.
 
Geavanceerde Richtbank met Laser-meetsysteem
Wanneer de schade aan uw auto dusdanig is dat er vitale onderdelen ontzet zijn, dan gaat de auto op de Dataliner richtbank. Onze Dataliner 9000 met hydraulische lift is de enige in zijn soort voor Nederland.
De controle meting doen wij ook als de auto ogenschijnlijk "recht" lijkt te zijn. Met behulp van een lasermeetsysteem en meetcomputer worden de chassismaten van de auto vergeleken met de fabrieksspecificaties. Bij een afwijking wordt de auto hydraulisch gericht.
Gedeformeerde delen die niet meer gericht kunnen worden of delen die niet meer aan de veiligheidseisen kunnen voldoen zoals die door de fabrikant gesteld zijn, worden vervangen.
Doordat wij met behulp van dit systeem de geringste afwijking van de carrosserie nauwkeurig kunnen vaststellen en herstellen, blijft uw auto voldoen aan fabrieksspecificaties. Zodoende is uw veiligheid en de kwaliteit van uw auto na herstel van de schade gewaarborgd.
 
Autotransport
Plus Autoschade beschikt over een eigen haal- en brengservice. Wanneer uw auto niet meer kan rijden of wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw auto zelf bij ons te komen brengen of op te halen, dan regelen wij het vervoer van uw auto van en naar ons bedrijf. Desgewenst kunnen wij bij het ophalen van uw auto direct uw vervangend vervoer bij u afleveren.

Vervangende Auto
In vele gevallen regelt Plus Autoschade het (gratis) vervangend vervoer voor u. Wij beschikken over diverse (jonge) leenauto's die wij inzetten als vervangend vervoer. Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met Avis. Met deze combinatie zijn wij altijd in staat om u, voor de duur van de reparatie, een passende leenauto aan te bieden.