Schadeherstel met extra zorg
Is uw auto niet meer in topvorm?

PLUS AUTOSCHADE is dé autoschadespecialist voor midden-Nederland. Al meer dan 35 jaar specialist in herstellen van schade aan alle merken personenauto's en bestelwagens.

Veel gestelde vragen

1. Moet ik eigen risico betalen?
Het eigenrisico is het gedeelte van het schadebedrag dat voor eigen rekening blijft. Dit deel moet u dus betalen. Plus Autoschade heeft met meerdere verzekeringsmaatschappijen afspraken gemaakt omtrend uw eigen risico. Zo komt het vaak voor dat uw eigen risico met b.v. € 150,00 vermindert. Vraag aan één van de receptiemedewerkers van Plus Autoschade voor meer informatie.

2. Hoe zit het met mijn merkgarantie?
Plus Autoschade levert uw gerepareerde auto af met twee jaar schriftelijke Focwa garantie. Dit is volledige garantie op arbeid en onderdelen. Indien de merkgarantie van uw auto langer mocht zijn, neemt Plus Autoschade voor het reparatiedeel de merkgarantie over. U heeft dus geen risico.

3. Hoe regel ik vervangend vervoer?
Plus Autoschade beschikt over een ruime aantal jonge auto´s die kunnen worden ingezet als vervangend vervoer. Met veel verzekeringsmaatschappijen hebben wij afspraken gemaakt waarbij o.a. het vervangend vervoer gratis ter beschikking wordt gesteld voor de duur van de reparatie. Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met Avis. Met deze combinatie zijn wij altijd in staat om u, voor de duur van de reparatie, een passende leenauto aan te bieden.

4. Repareert Plus Autoschade ook schades voor particulieren?
Uiteraard, Plus Autoschade werkt samen met veel verzekeringsmaatschappijen om juist u als verzekerde een zo optimaal mogelijke service te kunnen bieden en de kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Het is vanzelfsprekend dat u van ons dezelfde service en kwaliteit kan verwachten indien u de kosten voor reparatie voor eigen rekening neemt.

5. Water gedragen lak…. Is dat waterverf?
Nee, water gedragen lak is absoluut geen waterverf. Waterverf is niet tegen een regenbui bestand. De lak die wij gebruiken is uiteraard wel bestand tegen water en alle andere weersinvloeden. Wij doen ons uiterste best om bij het spuiten van uw auto het milieu zo min mogelijk te belasten. Traditioneel word voor het spuiten van autolak gebruik gemaakt van lak verdunners (thinners). Deze thinners verdampen tijdens het droog en worden na filtering in de buitenlucht geloosd. Door moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van verdunner, water toe te passen voor het verspuitbaar maken van de lak. De kwaliteit van de lak is zeker niet minder. In veel gevallen is deze zelfs verbeterd. De kleurjuistheid, glanswaarde en beschermingsfunctie van de lak blijven gegarandeerd.

6. Mijn auto is helemaal scheef…. Komt dat weer helemaal goed?
Plus Autoschade gebruikt bij het herstel van autoschades als gevolg van ernstige aanrijdingen de nieuwste apparatuur. Met behulp van een lasermeetsysteem en meetcomputer worden de chassismaten van de auto vergeleken met de fabrieksspecificaties. Bij een afwijking wordt de auto hydraulisch gericht.
Gedeformeerde delen die niet meer gericht kunnen worden of delen die niet meer aan de veiligheidseisen kunnen voldoen zoals die door de fabrikant gesteld zijn, worden vervangen.
Doordat wij met behulp van dit systeem de geringste afwijking van de carrosserie nauwkeurig kunnen vaststellen en herstellen, blijft uw auto voldoen aan de fabriekseisen. Zodoende is uw veiligheid en de kwaliteit van uw auto na herstel van de schade gewaarborgd.

7. Hoe lang moet ik wachten met het wassen nadat mijn auto gespoten is?
Plus Autoschade levert uw auto na reparatie gebruiksklaar af. Voor aflevering hebben wij uw auto reeds gewassen! Wij kunnen u advies geven als u speciale handelingen wilt uitvoeren aan de lak van uw auto kort na de reparatie. Wij zijn u graag van dienst.

Indien u nog meer vragen heeft, dan willen wij deze graag beantwoorden. Advies geven wij gratis, dat hoort bij onze service. Bezoek ons bedrijf of stuur een e-mail met uw vraag. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord.