4.45/5

Reviews

Schade melden bij Plus Autoschade Montfoort

Hoogstwaarschijnlijk bent u op deze pagina omdat u schade heeft. Heel vervelend! Wij gaan dit zo zorgeloos mogelijk op te lossen.

Meer over

Veelgestelde vragen

Terechte vraag. De kosten van de schade zijn uiteraard lastig vast te stellen. In veel gevallen betaalt uw verzekeringsmaatschappij ons. Bij kleine schades is het vaak raadzaam dat u dit zelf betaalt, omdat u bijvoorbeeld zit met een eigen risico.

WhatsApp ons een foto van uw schade of meld de schade online, en we geven u snel een indicatie!

Ja zeker, ook schade aan uw ruiten vervangen we. Whatsapp ons en doen u snel een vrijblijvende offerte of meld uw schade hier.

Kijk hier voor een lijst met aangesloten verzekeraars. 

In sommige gevallen kunt u gratis aanspraak maken op een leenauto, omdat dit door uw verzekering wordt gedekt. In andere gevallen is een leenauto op eigen kosten. U kunt wel echter altijd kosteloos onze leenfiets meekrijgen.

Om dit te bepalen kijken wij zorgvuldig naar uw auto en stellen we vast of de reparatiekosten voor de auto hoger zijn dan het kopen van een vergelijkbaar model. Om dit te kunnen beoordelen hebben wij beeldmateriaal nodig. Meld daarom uw schade zodat we dit kunnen beoordelen.

Wij zijn aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel en bij het BOVAG garantiefonds en bieden 12 maanden garantie aan op uw reparatie. Eventuele fabrieksgarantie nemen wij over van de fabrikant, indien van toepassing. Twijfelt u aan de kwaliteit van onze reparaties? Bekijk dan onze reviews.

U kunt altijd uw schade melden via het nummer 0348 – 47 24 34.

Wij zijn gevestigd in de Montfoort. Wij behandelen doorgaans schades uit de hele regio Utrecht, waaronder  Oudewater, Haastrecht, Benschop, Lopik, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein of Utrecht komt voor uw autoschade. 

Onze werkwijze

Een gratis offerte & heldere garanties

Ontvang altijd een kosteloze offerte bij ons. 

1

Gratis prijsindicatie

We beginnen altijd met een schadeindicatie te zodat u weet hoe snel we uw auto kunnen repareren.

Rij gerust langs voor een gratis prijsindicatie!

2

Demontage, diagnose & voorbereiding

Na goedkeuring van de offerte demonteren we de kapotte onderdelen en bereiden we deze en andere benodigde delen voor op het spuiten door middel van schuren en het aanbrengen van een primer.

3

Spuiten

Met onze spuitcabine met heeft wel 33.000 kleuren, brengen we milieuvriendelijke, watergedragen lak aan, afgerond met een beschermende blanke laklaag. Zo ziet u niets meer van de schade.

4

Montage

Na het uitharden van de lak monteren we alle overige onderdelen met originele merkonderdelen.

 

 

5

Technische controle

Een uitgebreide technische controle van de auto wordt uitgevoerd. We inspecteren het chassis op kromgetrokken onderdelen, zelfs als de auto visueel in orde lijkt.

6

Aflevering en garantie

Uw auto wordt eerst gereinigd en vervolgens afgeleverd of kan bij ons worden opgehaald, inclusief 6 maanden BOVAG garantie. Eventuele fabrieksgarantie nemen wij over van de fabrikant. 

Verzekeraars

Aangesloten bij de grootste autoverzekeraars

Plus Autoschade werkt samen met onderstaande verzekeraars. Bent u verzekerd bij een van onderstaande partijen? Dan zit u goed! 

Tarieven

In veel gevallen verzekeringswerk

Onze tarieven zijn lastig vast te stellen van tevoren, omdat dit bij elke schade anders is. Omdat wij zijn aangesloten bij de BOVAG en bij verzekeringsmaatschappijen hebben wij te maken door vooraf vastgestelde tarieven, waardoor u dus nooit teveel betaalt. En in veel gevallen geldt dat de verzekering betaalt.

Wilt u weten wat de schade kost? Stuur ons dan uw foto’s door via WhatsApp of meldt de schade telefonisch of online. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

LeenAuto

Ontvang een leenauto of -fiets

In sommige gevallen is het mogelijk om een leenauto te ontvangen, bijvoorbeeld als dit is meeverzekerd. Is dit niet het geval, kunnen wij deze tegen meerprijs verstrekken. Een leenfiets is bij ons altijd gratis. 

Schade melden

Schade? Vraag een vrijblijvende offerte aan

WhatsApp ons, bel ons of dien uw schade online in. U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte.

WhatsApp ons

Stuur ons een WhatsApp-bericht met daarop duidelijke foto’s van de schade, inclusief uw kenteken, en we nemen spoedig contact met u op.

Bel ons

Bel ons direct op over vragen over uw schade en we helpen u graag verder.

Meld uw schade online

Meld uw schade direct online via dit formulier. In veel gevallen kunnen we u dan een indicatie geven van reparatietijd, kosten (indien niet onder verzekeringswerk valt). 

Schade melden?

Stuur ons direct foto's van de schade en ontvang snel reactie.